Reviews

Happy people

Wat vinden klanten van ons?

  • Fijne makelaar. Prettige samenwerking, open, goede communicatie met alle medewerkers

    thumb Ingrid Doldersum
    4/01/2019

    Al bij binnenkomst in onze te verkopen woning gaf Arjan Hollink ons een goed gevoel. Met veel enthousiasme is hij door onze woning gelopen en direct vol ideeën om de woning goed in de markt te zetten. De combinatie van Facebook, WhatsApp, het enthousiasme van Arjan en de professionele begeleiding van de dames op kantoor hebben ervoor gezorgd dat onze woning snel verkocht is en onze verwachtingen zijn hierbij overtroffen. Arjan weet waarover hij praat en heeft veel verstand van de woningmarkt en de te volgen aanpak voor een vlotte en succesvolle verkoop. Een grote pluim voor het team van Bos BOS Makelaars. Ga zo door!

    thumb Ron Molendijk
    11/20/2018

    5 star review  BOS makelaars: gewoon een superfijn en professioneel makelaarskantoor, waar de persoonlijke benadering voorop staat. De communicatie met ons en wat betreft de verkoop was oprecht en passend binnen de huidige tijd. Naast goede begeleiding en advies ook fijne gesprekken met veel humor. Met de juiste tactiek en onderlinge afstemming hebben wij in de hectiek van de huidige woningmarkt ons huis op een relaxte manier kunnen verkopen. Dezelfde ervaring hebben wij ook bij de aankoop van ons droomhuis. Ook in deze hebben wij BOS makelaars als een zeer professionele en prettige partij ervaren! Dus aan- en/ of verkoop van een huis versnellen, doe je door BOS makelaars te bellen, DOEN!

    thumb Wendy Kok
    11/14/2018
  • Bos makelaars heeft ons super geholpen bij het aankopen van ons 1e huis. Voor vragen kon je altijd meteen bij hen terecht.

    thumb Andre Harens
    10/18/2018

    Bos makelaars heeft ons ondersteund met de verkoop van onze woning. Korte lijntjes via WhatsApp, mail en telefoon. Samen goede afstemming en hebben meegeholpen aan een snelle verkoop van onze woning. Super team en zeer zeker aan te bevelen.

    thumb Alina Wobben
    9/14/2018

    5 star review  Snelle en fijne service. Goed contact via telefoon, mail en WhatsApp. Binnen een week nadat de foto's waren gemaakt stond er een hele strakke website online van ons huis. Nog geen week later was ons huis verkocht! Bezichtigingen inplannen gaat makkelijk en online, en na de bezichting vaak even een belletje hoe het gelopen was. Ze houden de ontwikkelingen in makelaarsland goed bij, en omarmen het gebruik van social media en nieuwe techniek. Bedankt voor de fijne samenwerking!

    thumb Johannes de Boer
    2/28/2018
  • 5 star review  Betrokken, snel, vooruitstrevend (goede foto's, filmpjes etc) en uitstekend verstand van zaken! Prettig klein team, waar persoonlijkheid hoog in het vaandel staat en men weet wie je bent. Ook notaris was zeer over makelaar te spreken!

    thumb Miriam Mol
    1/17/2018

    5 star review  Makelaar is ruim voldoende op de hoogte van de markt in de omgeving. Beschikt over diverse middelen om het huis aan te bieden en te promoten via verschillende kanalen. Daarnaast zijn ze uiterst snel en altijd bereikbaar voor communicatie, de begeleiding voor verkoop van het huis verliep daarom vlekkeloos. Ook de prijs / kwaliteit verhouding voor de geleverde diensten is prima. Kortom: Zeer tevreden 🙂

    thumb Thomas Stoeten
    10/12/2017

    4 star review  Goed gesprek gehad in het begin. Veel vertrouwen en goede kennis van de huizenmarkt. Ons huis is snel verkocht! Tevreden hoe alles is gegaan! Zeker een aanrader!

    thumb Linda Sprakel-Schaap
    10/12/2017

Funda reviews

Onze expertise is gericht op Twente en meer specifiek op Enschede. Als geen ander kennen wij de weg in Enschede en weten we alle ins en outs over buurten en wijken, over de meest recente prijsontwikkelingen en over de werkelijke waarde van het huizenaanbod.

BOS Makelaars