Reviews

Happy people

Wat vinden klanten van ons?

 • positive review  Bos makelaars, Goede service en contact, hebben mij erg goed geholpen. Met de verkoop van de woning, echt top Dank jullie wel­čĹŹ

  thumb Angelique Elvira Dylan Niemeijer
  June 7, 2019

  positive review  Fijne makelaar. Prettige samenwerking, open, goede communicatie met alle medewerkers

  thumb Ingrid Doldersum
  April 1, 2019

  positive review  Al bij binnenkomst in onze te verkopen woning gaf Arjan Hollink ons een goed gevoel. Met veel enthousiasme is hij door onze woning gelopen en direct vol idee├źn om de woning goed in de markt te zetten. De combinatie van Facebook, WhatsApp, het enthousiasme van Arjan en de professionele begeleiding van de dames op kantoor hebben ervoor gezorgd dat onze woning snel verkocht is en onze verwachtingen zijn hierbij overtroffen. Arjan weet waarover hij praat en heeft veel verstand van de woningmarkt en de te volgen aanpak voor een vlotte en succesvolle verkoop. Een grote pluim voor het team van Bos BOS Makelaars. Ga zo door!

  thumb Ron Molendijk
  November 20, 2018
 • positive review  Bos makelaars heeft ons super geholpen bij het aankopen van ons 1e huis. Voor vragen kon je altijd meteen bij hen terecht.

  thumb Andre Harens
  October 18, 2018

  positive review  Bos makelaars heeft ons ondersteund met de verkoop van onze woning. Korte lijntjes via WhatsApp, mail en telefoon. Samen goede afstemming en hebben meegeholpen aan een snelle verkoop van onze woning. Super team en zeer zeker aan te bevelen.

  thumb Alina Wobben
  September 14, 2018

Funda reviews

Onze expertise is gericht op Twente en meer specifiek op Enschede. Als geen ander kennen wij de weg in Enschede en weten we alle ins en outs over buurten en wijken, over de meest recente prijsontwikkelingen en over de werkelijke waarde van het huizenaanbod.

BOS Makelaars