Reviews

Happy people

Wat vinden klanten van ons?

BOS makelaars: gewoon een superfijn en professioneel makelaarskantoor, waar de persoonlijke benadering voorop staat. De communicatie met ons en wat betreft de verkoop was oprecht en passend binnen de huidige tijd. Naast goede begeleiding en advies ook fijne gesprekken met veel humor. Met de juiste tactiek en onderlinge afstemming hebben wij in de hectiek van de huidige woningmarkt ons huis op een relaxte manier kunnen verkopen. Dezelfde ervaring hebben wij ook bij de aankoop van ons droomhuis. Ook in deze hebben wij BOS makelaars als een zeer professionele en prettige partij ervaren! Dus aan- en/ of verkoop van een huis versnellen, doe je door BOS makelaars te bellen, DOEN!lees meer
Wendy Kok
Wendy Kok
2018-11-14T16:37:42+0000
Snelle en fijne service. Goed contact via telefoon, mail en WhatsApp. Binnen een week nadat de foto's waren gemaakt stond er een hele strakke website online van ons huis. Nog geen week later was ons huis verkocht! Bezichtigingen inplannen gaat makkelijk en online, en na de bezichting vaak even een belletje hoe het gelopen was.Ze houden de ontwikkelingen in makelaarsland goed bij, en omarmen het gebruik van social media en nieuwe techniek.Bedankt voor de fijne samenwerking!lees meer
Johannes de Boer
Johannes de Boer
2018-02-28T14:12:52+0000
Betrokken, snel, vooruitstrevend (goede foto's, filmpjes etc) en uitstekend verstand van zaken! Prettig klein team, waar persoonlijkheid hoog in het vaandel staat en men weet wie je bent. Ook notaris was zeer over makelaar te spreken!lees meer
Miriam Mol
Miriam Mol
2018-01-17T22:41:51+0000
Makelaar is ruim voldoende op de hoogte van de markt in de omgeving. Beschikt over diverse middelen om het huis aan te bieden en te promoten via verschillende kanalen. Daarnaast zijn ze uiterst snel en altijd bereikbaar voor communicatie, de begeleiding voor verkoop van het huis verliep daarom vlekkeloos. Ook de prijs / kwaliteit verhouding voor de geleverde diensten is prima.Kortom: Zeer tevreden 🙂lees meer
Thomas Stoeten
Thomas Stoeten
2017-10-12T11:15:55+0000
Goed gesprek gehad in het begin. Veel vertrouwen en goede kennis van de huizenmarkt. Ons huis is snel verkocht! Tevreden hoe alles is gegaan! Zeker een aanrader!lees meer
Linda Sprakel-Schaap
Linda Sprakel-Schaap
2017-10-12T11:13:48+0000
In een korte periode hebben Bos makelaars en ik veel zaken met elkaar gedaan. Hierbij heb ik hun snelheid, duidelijkheid en daadkracht altijd gewaardeerd. Wat mij betreft: tot de volgende transactie. Bedankt mensen.lees meer
Josef Dogan
Josef Dogan
2017-10-04T21:42:08+0000
Nadat er 2 makelaars waren geweest om ons huis te taxeren heb ik aan Arjan gevraagd langs te komen. Dit omdat ik het idee had dat deze makelaars veel te laag zaten in waarde van ons huis. Uiteindelijk is ons huis, nadat we deze in de verkoop deden, binnen een dag voor 25.000 meer verkocht dan dat die andere 2 taxeerden. Arjan, nogmaals, enorm bedankt!!!!lees meer
Monic Jansen
Monic Jansen
2017-07-03T17:21:46+0000
Arjan Hollink (en team) hebben in 4 jaar tijd 2 huizen van ons verkocht. De eerste middenin de crisistijd: Verkocht binnen 2 maanden. Vanwege dit succes ons volgende huis weer verkocht via Bos Makelaar: Verkocht binnen 3 weken. De strategie is goed, de prijs-kwaliteit prima en de service top. Tot in de toekomst Bos Makelaars;)lees meer
Galina Verkouter
Galina Verkouter
2017-06-14T19:52:40+0000
Prettig contact met Makelaar BOS, heeft kennis van zaken en een realistische kijk op de woningmarkt en daarmee op de verkoop van de betreffende woning. Zeer snelle en goede antwoorden op gestelde vragen via de verschillende communicatiemiddelen (telefoon, mail, app). Als service een eigen website voor je woning en prachtige foto's. Kortom een aanrader!lees meer
Mattheu Stevelink
Mattheu Stevelink
2017-05-08T20:13:39+0000
Zeer tevreden;goede hulp tijdens de verkoop van ons huis, erg snel verkocht en goede service.Bij de verkoop van uw woning adviseren wij Bos makelaars!lees meer
Ellis Achterhuis
Ellis Achterhuis
2017-04-18T19:42:25+0000
Na de overstap naar Bos Makelaars is mijn appartement supersnel verkocht. Bos Makelaars is door de juiste verkooptechnieken, de uitstekende communicatie en het grote netwerk in staat om snel een uitstekend resultaat te behalen. Bovendien komt Bos Makelaars alle afspraken na! Kortom een aanrader voor iedereen die tot verkoop van de woning wil overgaan!lees meer
Maarten Van der Veen
Maarten Van der Veen
2017-03-02T09:51:22+0000
Alhoewel ons huis langere tijd te koop heeft gestaan, was de bemiddeling naar de uiteindelijke kopers goed en de verkoop vlot geregeld. Bos Makelaars, een betrokken makelaarskantoor! Bedankt!lees meer
Belinda Maathuis
Belinda Maathuis
2016-05-17T11:16:31+0000
Ons huis was binnen een week verkocht. Goede social media campagne. Goede adviezen over vraagprijs en verkoop! Als je je huis wilt verkopen zeker een aanrader!lees meer
Anneloes Richters
Anneloes Richters
2016-04-15T16:06:44+0000

Funda reviews

Onze expertise is gericht op Twente en meer specifiek op Enschede. Als geen ander kennen wij de weg in Enschede en weten we alle ins en outs over buurten en wijken, over de meest recente prijsontwikkelingen en over de werkelijke waarde van het huizenaanbod.

BOS Makelaars