Over ons

Dé makelaar Enschede

Ervaring telt, maar door passie gedreven!

Wij zijn een gastvrij en toegankelijk full-service makelaars kantoor. Sinds 1949 richten wij ons op aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen in o.a. Enschede, Glanerbrug, Lonneker, Losser en Hengelo. Met een jong en enthousiast team helpen wij jou vanuit ons kantoor in Enschede met al jouw aankoop- en verkoopwensen. Ons team bestaat uit 3 enthousiastelingen. Eén gecertificeerd makelaar en twee commercieel medewerkers. Een pro-actief, persoonlijk betrokken en vooruitstrevend team met een schat aan kennis en ervaring binnen de Twentse huizenmarkt. Maar dat bovenal door passie is gedreven.

Het team van BOS

Maak kennis met ons 🙂

ArjanHollink
Arjan Hollink

NVM Makelaar (directeur)

Mijn naam is Arjan Hollink, makelaar/taxateur en eigenaar van BOS makelaars. Ben getrouwd, vader van 2 hockeyende dochters en sinds 2003 werkzaam in de makelaardij. Daarvoor o.a. in Miami en München gewoond, maar Enschede is mijn stad. Mijn werk is mijn passie, ben gedreven en krijg energie van een “deal”. In het weekend vind je mij bij FC Twente, in de stad of op het hockeyveld.

Wendy Otten
Wendy Otten

Commercieel medewerker

Mijn naam is Wendy, woonachtig in het mooie Lonneker, een hardwerkende moeder en een vaste kracht op kantoor. Na een aantal jaren gewerkt te hebben binnen de makelaardij ben ik in 2008 gestrand bij BOS Makelaars. Hier verzorg ik de administratie, boekhouding en ondersteun ik in alle overige taken. Moeder van 2 kleine jongens Xemm en Dexx. Naast fulltime moeder ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Tevens heb ik al veel mooie plekken op de wereld mogen ontdekken samen met mijn vriend.

Babs
Babs Lohuis

Commercieel medewerker

Hi, mijn naam is Babs. Geboren in Borne, wonend in Oldenzaal en sinds 1 juni 2018 werkzaam bij BOS Makelaars. Als commercieel medewerker binnendienst ben ik dé persoon die jou tijdens het hele verkoop- of aankooptraject aan de zijlijn begeleidt. Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen, dan maak ik graag tijd voor een kopje koffie! In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan familie en vrienden. Een gezellige borrel of een mooi festival ga ik ook niet uit de weg 😉

 

Onze expertise is gericht op Twente en meer specifiek op gemeente Enschede. Als geen ander kennen wij de weg in Enschede en weten we alle ins en outs over buurten en wijken, over de meest recente prijsontwikkelingen en over de werkelijke waarde van het huizenaanbod.

Gekocht BOS Makelaars Enschede

Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs

Een samenwerking met BOS Makelaars uit Enschede is er één met de minste zorgen. We zijn lid van de NVM, de grootste brancheorganisatie in Nederland op gebied van onroerend goed. Een keurmerk voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Een bewuste keuze dus voor kwaliteit.

 

Lees hier meer over de NVM

Diensten

Full-service

Verkoop

Wij presenteren jouw woning op de best mogelijk manier en wij gaan pro-actief op zoek naar een koper.

Aankoop

Als NVM aankoopmakelaar begeleiden en ontzorgen wij ook bij de aankoop van jouw nieuwe (t)huis.

Taxatie

Verhuizen of een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan heb je in de meeste gevallen een gevalideerd taxatierapport nodig.

Verhuur

Wij kunnen je perfect bijstaan met advies, juridische ondersteuning en het vinden van een goede huurder.

Vrijblijvende waardebepaling

Plannen om te verhuizen en benieuwd naar de waarde? Wij vertellen je naast de waarde ook hoe een verkooptraject is z'n werk gaat.

Zoekopdrachten

Altijd als eerste het nieuwste woningaanbod dat past bij jouw woonwensen? Vraag een gratis zoekopdracht aan!

BOS Makelaars