Huis verkopen

Het stappenplan van A tot Z

Jij wilt je woning verkopen? Maar je hebt even geen idee wat er allemaal bij komt kijken? Geeft niks! Wij zijn er voor je om je helemaal te begeleiden en te ontzorgen in het gehele traject en voor jou die beste koper te vinden!

Stap 1: waardebepaling

Het begint natuurlijk allemaal bij een goed onderbouwd advies. Daarvoor komen we graag bij jou op de koffie. We bekijken de staat van de woning, omgevingsfactoren en de verkoopbaarheid. Aan de hand daarvan stellen wij een waarde vast. Daarnaast kijken we ook naar jouw specifieke situatie en stellen een verkoopplan voor!

Stap 2: presentatie

Naast de fantastische fotopresentatie, gebruiken wij al onze tools om jouw huis onder de aandacht te brengen. Wij mailen ons grote zoekersbestand, posten de woning op onze Social Media kanalen en de woning komt op Bos Makelaars, Leef Twente en Funda te staan. Op deze manier missen wij geen enkele potentiële koper 🙂

Stap 3: bezichtigingen

De bezichtigingen worden door ons begeleid. Zelf hoef je hierbij niet aanwezig te zijn. Doorgaans durven potentiële kopers meer vragen te stellen en/of kritisch te zijn als verkopers er niet bij zijn. Dit geeft ons de mogelijkheid in te gaan op vragen over kleine aanpassingen of complexere zaken. Dit kan nuttige informatie opleveren voor eventuele onderhandelingen.

Stap 4: onderhandelingen

Ook nemen wij de zorg van de onderhandeling uit handen. Uiteraard alles in overleg en jij bepaalt. De onderhandelingen gaan niet alleen over de prijs, maar ook over ontbindende voorwaarden, overdrachtsdatum en eventuele roerende zaken. Hierbij staan jouw belangen als onze opdrachtgever bij ons altijd voorop!

Stap 5: koopovereenkomst

Wanneer de onderhandelingen zijn voltooid, dragen wij zorg voor de koopovereenkomst, waarin alle afspraken schriftelijk worden vastgelegd. Voordat je de overeenkomst tekent, nemen we alles zorgvuldig met je door. Na ondertekening door beide partijen, breekt er nog even een spannende tijd aan. Denk aan de bedenktijd of eventuele ontbindende voorwaarden.

Stap 6: notaris

Dit is het moment dat de woning officieel overgedragen wordt aan de nieuwe eigenaren. Voordat we samen naar de notaris gaan kan de woning geïnspecteerd worden door de koper(s) om te zien of de woning wordt geleverd zoals afgesproken. Bij de notaris wordt de akte van levering getekend en de sleutels officieel overgedragen.

Verkooppresentatie

Alles valt of staat met de juiste presentatie…

De juiste verwachtingen scheppen bij potentiële kopers is belangrijk. Wij presenteren jouw huis op de best mogelijke manier. Daarom werken we met een professionele fotograaf om de woning zo goed mogelijk in beeld te brengen. Daarnaast beschikken wij over de nieuwste methodes om de woning optimaal te kunnen presenteren en onder de aandacht te brengen.

Fotografie

Onze professionele fotograaf laat jouw woning perfect in beeld brengen, zodat kopers juiste verwachtingen hebben.

Video

Iedere woning wordt op een originele wijze gepresenteerd met o.a. onze leuke en spontane online video's!

Social Media

Op innovatieve wijze zetten wij Social Media in om potentiële kopers te prikkelen.

360 graden

Van elke woning worden ook 360 graden foto's gemaakt, zo kun je echt rond kijken!

Meetrapportage

De woning wordt helemaal ingemeten incl. plattegronden en meetrapport. Potentiële kopers kunnen naast 2D ook in 3D de plattegronden bekijken en inrichten.

Funda

Uiteraard krijgt iedere woning een volledige presentatie op Funda met foto's, plattegronden, walktrough video en 360 graden foto's.

Een makelaar inschakelen loont.
Wij presenteren jouw woning op de best mogelijke manieren met een zeer groot bereik en gaan pro-actief op zoek naar een koper.

Diensten

Full-service

Verkoop

Wij presenteren jouw woning op de best mogelijk manier en wij gaan pro-actief op zoek naar een koper.

Aankoop

Als NVM aankoopmakelaar begeleiden en ontzorgen wij ook bij de aankoop van jouw nieuwe (t)huis.

Taxatie

Verhuizen of een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan heb je in de meeste gevallen een gevalideerd taxatierapport nodig.

Verhuur

Wij kunnen je perfect bijstaan met advies, juridische ondersteuning en het vinden van een goede huurder.

Vrijblijvende waardebepaling

Plannen om te verhuizen en benieuwd naar de waarde? Wij vertellen je naast de waarde ook hoe een verkooptraject is z'n werk gaat.

Zoekopdrachten

Altijd als eerste het nieuwste woningaanbod dat past bij jouw woonwensen? Vraag een gratis zoekopdracht aan!

BOS Makelaars