Huis aankopen

Aankoopmakelaar Enschede

Wil je een huis kopen?

Jij bent op zoek naar een nieuwe woning? Wellicht al wel een tijd op zoek of je wilt je zoektocht beginnen, maar geen idee hoe? Wij kunnen vanaf elk moment instappen bij jouw zoektocht naar jouw droomwoning. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Zo leren wij elkaar beter kennen en komen wij te weten wat jouw wensen en/of wooneisen zijn.

 

Wij ontzorgen! Dat betekent dat we met je mee gaan met bezichtigingen, doen onderzoek naar de woning, geven advies over de staat en de waarde, onderhandelen voor jou, controleren en nemen de koopovereenkomst met je door en zullen er bij zijn wanneer de woning wordt geleverd.

NVM

Wij zijn aangesloten bij de NVM. De NVM makelaars voldoen aan opleidings- en kwaliteitseisen. Een NVM aankoopmakelaar inschakelen garandeert kwaliteit.

Onderhandelen

Wij bewaken -zonder de emotie van verliefd zijn- jouw belangen. We onderhandelen voor jou over de aankoopprijs en alle overige voorwaarden.

Voor jou

Het gehele traject van de zoektocht tot de levering van je nieuwe huis staan wij je bij. Jouw belang als klant staat bij ons altijd voorop!

Full-service

Wij bieden niet alleen service tot bij de notaris, maar ook daarna! Mocht er onverhoopt iets mis gaan of zijn er vragen, dan staat de makelaar altijd voor je klaar!

Gratis zoekopdracht

Wil jij altijd het nieuwste woningaanbod dat past bij jouw persoonlijke woonwensen? Vraag hieronder een gratis zoekopdracht aan!

Duidelijkheid vooraf

De kosten voor een aankoopopdracht bedragen € 1.000,– incl. BTW en 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de aankoopprijs.

Zoekopdracht BOS Makelaars

Gratis zoekopdracht

Altijd als eerste het nieuwste woningaanbod dat past bij jouw woonwensen?
Vraag een gratis zoekopdracht aan!

Klik hier en vul jouw gegevens in!

Overige woonwensen:

Diensten

Full-service

Verkoop

Wij presenteren jouw woning op de best mogelijk manier en wij gaan pro-actief op zoek naar een koper.

Aankoop

Als NVM aankoopmakelaar begeleiden en ontzorgen wij ook bij de aankoop van jouw nieuwe (t)huis.

Taxatie

Verhuizen of een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan heb je in de meeste gevallen een gevalideerd taxatierapport nodig.

Verhuur

Wij kunnen je perfect bijstaan met advies, juridische ondersteuning en het vinden van een goede huurder.

Vrijblijvende waardebepaling

Plannen om te verhuizen en benieuwd naar de waarde? Wij vertellen je naast de waarde ook hoe een verkooptraject is z'n werk gaat.

Zoekopdrachten

Altijd als eerste het nieuwste woningaanbod dat past bij jouw woonwensen? Vraag een gratis zoekopdracht aan!

BOS Makelaars