Diensten

Verkoop

Een woning verkopen valt of staat met de juiste presentatie.

De juiste verwachtingen scheppen bij potentiële kopers is belangrijk. Wij werken met een professionele fotograaf om de woning zo goed mogelijk in beeld te brengen. Daarnaast beschikken wij over de nieuwste methodes om de woning optimaal te kunnen presenteren en onder de aandacht te brengen.

Fotografie

Onze professionele fotograaf laat jouw woning perfect in beeld brengen, zodat kopers juiste verwachtingen hebben.

Video

Iedere woning wordt op een originele wijze gepresenteerd met o.a. onze leuke en spontane online video's!

Social Media

Op innovatieve wijze zetten wij Social Media in om potentiële kopers te prikkelen.

360 graden

Van elke woning worden ook 360 graden foto's gemaakt, zo kun je echt rond kijken!

Meetrapportage

De woning wordt helemaal ingemeten incl. plattegronden en meetrapport. Potentiële kopers kunnen naast 2D ook in 3D de plattegronden bekijken en inrichten.

Funda

Uiteraard krijgt iedere woning een volledige presentatie op Funda met foto's, plattegronden, walktrough video en 360 graden foto's.

Naast een fantastische presentatie zijn wij er voor je om het gehele verkoopproces, van waardebepaling tot notaris, te begeleiden. Wij willen die beste koper voor jouw huis vinden. Weten wat er allemaal bij komt kijken?

Een makelaar inschakelen loont.
Wij presenteren jouw woning op de best mogelijke manieren met een zeer groot bereik en gaan pro-actief op zoek naar een koper.

Social Media

Op innovatieve wijze zetten wij Social Media in om potentiële kopers te prikkelen.

Duidelijkheid vooraf.

Daarom verkopen wij jouw huis op basis van een vaste courtage. Gewoon één bedrag inclusief BTW voor onze full-service dienstverlening, inclusief ons enthousiasme en bevlogenheid.

Gratis waardebepaling.

Speel je met de gedachte je huis te verkopen? Vraag online een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan! Bel ons, Whatsapp ons of vul hieronder het formulier in om direct de waarde op te vragen.

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Ik wil persoonlijk contact!

Ik wil direct online inzicht!

Wil je liever direct online inzicht in de mogelijke waarde van jouw woning? Gebruik dan onze online tool! Klik hier onder, vul je gegevens in en krijg direct de uitkomst te zien!

Wat kan ik maximaal lenen?

Alle kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt onder één dak!

Hollink-financieel-advies---beeldmerk

Heb je je droomhuis gevonden of wil je gewoon weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn?

 

Op www.hollinkfinancieeladvies.nl bereken je makkelijk en snel online jouw maximale hypotheek! Ontvang direct inzicht in jouw mogelijkheden of bekijk de actuele rentestanden.

 

BOS Makelaars & Hollink Financieel Advies; alle kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt onder 1 dak! Beide volledig zelfstandig opererend met ieder een eigen vakgebied en eigen specialisme. Om optimaal jouw belangen te bedienen hebben we onze samenwerking onder 1 dak samengebracht. Uiteraard volledig onafhankelijk en zonder belangen van banken en/of verzekeraars.

Aankoop

Wij staan naast je bij de aankoop van jouw (t) huis.

NVM

Als NVM aankoopmakelaar begeleiden en ontzorgen wij ook bij de aankoop van jouw nieuwe (t)huis.

Onderhandelen

Wij bewaken -zonder de emotie van verliefd zijn- jouw belangen, beantwoorden al jouw vragen en we onderhandelen voor jou over de aankoopprijs en alle overige voorwaarden.

Voor jou

Het gehele traject van de zoektocht tot de levering van je nieuwe huis staan wij je bij. Jouw belang als klant staat bij ons altijd voorop!

Full-service

Vanaf de bezichtiging(en) tot aan de levering bij de notaris, maar ook daarna bieden wij full-service. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan of heb je vragen, dan staat de makelaar altijd direct voor je klaar.

Gratis zoekopdracht

Wil jij altijd het nieuwste woningaanbod dat past bij jouw persoonlijke woonwensen? Vraag hieronder een gratis zoekopdracht aan!

Duidelijkheid vooraf

De kosten voor een aankoopopdracht bedragen € 1.000,– incl. BTW en 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de aankoopprijs.

Zoekopdracht BOS Makelaars

Gratis zoekopdracht

Altijd als eerste het nieuwste woningaanbod dat past bij jouw woonwensen?
Vraag een gratis zoekopdracht aan!

Klik hier en vul jouw gegevens in!

Overige woonwensen:

Taxaties

We zijn objectief.

Verhuizen of een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan heb je in de meeste gevallen een gevalideerd taxatierapport nodig. Een taxatie is een objectieve waardebepaling van een onroerend zaak. Aan de hand van een taxatierapport wordt beoordeeld of een hypothecaire lening verantwoord is voor bijvoorbeeld een te kopen woning of een geplande verbouwing. We taxeren onder andere:

voor het verkrijgen van een (NHG) hypotheek bij aankoop;

voor het verkrijgen van een financiering bij verbouwing;

voor het oversluiten van een hypothecaire geldlening;

voor het verkrijgen van inzicht in de juiste woningwaarde;

voor een waardebepaling in verband met scheiding en deling;

bij geschillen in opdracht van de rechtbank.

Wil je direct een taxatierapport aanvragen? Via het TVI of het NWWI stuur je ons een aanvraag, waarbij je een door één van deze partijen gevalideerd taxatierapport ontvangt.

Wij zijn aangesloten bij drie validatie-instituten om optimale flexibiliteit te kunnen garanderen en jou ervan te verzekeren dat jouw taxatie aan alle wettelijke regels voldoet!

NWWI
NVRT
TVI
Te-Huur Bos Makelaars

Verhuur

In vertrouwde handen.

Zoek je een betrouwbare verhuur makelaar Enschede voor jouw beleggingen? Wil je een duidelijk advies omtrent de huurprijs? Zo min mogelijk werk, maar toch zo goed mogelijke huurders? Ook bij verhuur ben je bij BOS Makelaars in vertrouwde handen. De makelaar kan je perfect bijstaan met advies, een uitstekende presentatie en juridische ondersteuning.

Te-Huur Bos Makelaars

Verhuur

In vertrouwde handen.

Zoek je een betrouwbare verhuurmakelaar voor jouw beleggingen? Wil je een duidelijk advies omtrent de huurprijs? Zo min mogelijk werk, maar toch zo goed mogelijke huurders? Ook bij verhuur ben je bij BOS Makelaars in vertrouwde handen. Wij kunnen je perfect bijstaan met advies, een uitstekende presentatie en juridische ondersteuning.

Klusservice BOS Makelaars

BOS Klusservice

Jouw ideale kluspartner.

Als Makelaar hebben wij een eigen klusservice in huis. Om incourante woningen meer courant te maken is het soms wenselijk woningverbetering toe te passen. Ons allround klussenbedrijf helpt jou assisteren bij het verkoopklaar maken van je woning. De werkzaamheden die we hiervoor uitvoeren variëren van het leggen van vloeren, sauzen van wanden tot het plaatsen van een nieuwe keuken en-/ of sanitair.

BOS Makelaars