BOS Makelaars is jouw NVM aankoopmakelaar!

Weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent of weet je dat al wel maar heb je al een paar keer achter het net gevist? Schakel ons dan nu in als jouw NVM aankoopmakelaar! Als aankoopmakelaar begeleiden en ontzorgen wij bij de aankoop van jouw nieuwe (t)huis. Wij bewaken -zonder de emotie van verliefd zijn- jouw belangen.

Kennismaking
Om jou te kunnen begeleiden is het belangrijk dat we jou leren kennen en jij ons. Voor ons is het belangrijk om te weten wie jij bent, wat je belangrijk vindt, wat jouw situatie is, wat je financieel kan en wat jouw wensen en eisen zijn m.b.t een woning. Mocht je dat nog niet weten gaan we daar met elkaar achter komen.

Zoekopdracht
Als we een beeld hebben bij jouw mogelijkheden en wensen maken we een zoekopdracht voor je aan. Je wordt als eerste op de hoogte gehouden van het nieuwste woningaanbod dat past bij jou zoekcriteria, nog voordat het op Funda staat. Ook van ons eigen aanbod word jij als eerste op de hoogte gehouden. Ook wij houden het aanbod voor je in de gaten.

Bezichtigingen en advisering
Mocht er iets voorbij komen dat voldoet aan jouw wensen plannen we samen met jou een bezichtiging in. Wij zullen kritisch kijken naar de woning en de staat van onderhoud en de mogelijkheden die de woning kan bieden om te voldoen aan jouw woonwensen. Daarnaast kijken wij ook een stukje verder dan de woning an sich. Zo doen wij onderzoek naar eventuele beperkende privaatrechtelijke en/of publiekrechtelijke aspecten. Al deze uitkomsten zullen we met jou bespreken om zo te bepalen of dit een woning is dat jouw (t)huis is en/of kan worden.

Onderhandelingen en nazorg
Zie jij je al helemaal zitten in dit huis? Dan gaan we voor jou in onderhandeling om zo te komen tot een goede aankoopprijs en goede overige voorwaarden. Als we eruit zijn gekomen met alle partijen dragen wij zorg voor de verdere afhandeling. Als er een koopovereenkomst ligt nodigen we je uit om de koopovereenkomst te komen ondertekenen. We nemen de koopovereenkomst met je door en beantwoorden al je vragen. Voorafgaand aan de overdracht bij de notaris zal er een inspectie in de woning plaatsvinden. Bij de inspectie zullen we je bij staan, maar ook bij de notaris. Hierna ben je trotse bezitter van een nieuwe woning! Mochten er later nog vragen zijn of heb je ons advies nodig dan kun je ons altijd bellen!